تاج النساء
Well-Known Member
Belki durup dururken yanına gelince*Söylediklerimi anlamsız buldun*Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın*Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana...*Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor*Peki görüşmek çok mu kolaydı?*Çok kısa bir zamanda belki biraz da zorla*Bence gayet iyi de anlaştık*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*Bana bir söz verdin yine gelirim diye*Sen gelmsen bile ben gelirdim*Sana bir şarkı yazdım söylersin diye*Beni hiç unutmamanı istedem*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana*umutsuzBir türlü aklından atamıyorsan*Bütün gece onu düşünüyorsan*Resmine bile bakamıyorsan*Aşk mı bu, nefret mi? Bilemiyorsan*Umutsuz aşk bu yavrum, çaresi yok*Umutsuz aşk bu güzelim. derdi çok*Umutsuz aşk bu yavrum, bitmiyor*Umutsuz aşk bu güzelim, sonu yok*Bazen kollarında olmak için deliriyorsan*Bazen çok uzaklara kaçmak istiyorsan*Tüm sevdiklerinden o nefret ediyorsa*Yine de sen o olmadan nefes alamıyorsan*Umutsuz aşk bu yavrum, çaresi yok*Umutsuz aşk bu güzelim. derdi çok*Umutsuz aşk bu yavrum, bitmiyor*Umutsuz aşk bu güzelim, sonu yok*